top of page

Toimitukset & Palautukset

Toimitus
 

Toimitusaika

Foxie Curls toimittaa tilaukset maailmanlaajuisesti. Toimitusaika riippuu tuotteesta sekä toimituksen sijainnista. Toimitus suomeen 1-3 viikon sisällä. Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 100€ tilauksille.

Tilauksen käsittely

Tilaus käsitellään mahdollisimman nopeasti 1-2 arkipäivän sisällä. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä tiedon siitä, kun tilaus on lähetetty.

Huom. jos olet tilannut monta eri tuotetta, saat ne todennäköisesti eri paketeissa. Useat tuotteemme lähtevät eri varastoilta. Älä siis ihmettele jos koko tilaus ei ole ensimmäisessä saamassasi paketissa.


 

 

Palautukset
 

Voit palauttaa tuotteen 14 päivän sisällä sen saapumisesta. Tuote tulee olla alkuperäisessä kunnossa sekä alkuperäisessä pakkauksessa. Ilmoitathan palautuksesta sähköpostitse hello@foxiecurls.com

 

Palautustiedot: Puutarhakatu 45, 20100, Turku, hello@foxiecurls.fi 0417969848

Tarkastamme, että tuote on alkuperäisessä kunnossa ja suoritamme palautuksen tilillesi 30pv sisällä.

Mikäli vastaanotat viallisen tai väärän tuotteen, olethan asiasta välittömästi yhteydessä osoitteeseen hello@foxiecurls.com

Tarkemmat toimitusehdot

Tervetuloa Foxie Curlsin verkkokauppaan! Alla ovat Foxie Curlsin toimitusehdot, jotka koskevat tilauksia ja toimituksia. Lue nämä ehdot huolellisesti ennen tilauksen tekemistä.

Tilauksen käsittely:
Kaikki tilaukset käsitellään ja vahvistetaan sähköpostitse. Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi heti tilauksen tehtyäsi.
Tarkista tilausvahvistuksesta kaikki tiedot huolellisesti. Jos havaitset virheitä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme välittömästi.

Toimitusalue:
Toimitamme tilauksia kansainvälisesti.

Toimitusaika:
Pyrimme toimittamaan tilaukset mahdollisimman nopeasti. Toimitusaika riippuu kuitenkin tilauksen käsittelyajasta ja valitsemastasi toimitustavasta.
Arvioitu toimitusaika ilmoitetaan tilauksen yhteydessä, ja se voi vaihdella tuotteittain.

Toimitustavat:
Toimitukset saapuvat postipakettina. Saat toimituksesta tiedon sähköpostiisi.

Toimituskulut:
Toimituskulut riippuvat valitsemastasi toimitustavasta ja tilauksen koosta. Toimituskulut ilmoitetaan selkeästi tilauksen yhteydessä ennen maksun suorittamista.

Maksutavat:
Voit maksaa tilauksesi verkkokaupassamme käyttäen yleisimpiä pankki- ja luottokortteja tai muita tarjolla olevia maksutapoja.

Tuotteiden saatavuus:
Pyrimme pitämään verkkokauppamme tuotevalikoiman ajan tasalla. Jos jokin tilaamasi tuote on kuitenkin tilapäisesti loppu varastostamme, ilmoitamme siitä sinulle mahdollisimman pian.
Voit valita, haluatko odottaa loppuunmyydyn tuotteen saapumista vai haluatko perua sen osana tilauksesta.

Tilauksen seuranta:
Toimitamme tilauksen seurantatiedot sähköpostitse, kun tilauksesi on lähetetty. Näin voit seurata tilauksesi etenemistä.

Palautukset ja reklamaatiot:
Jos vastaanotat viallisen tai virheellisen tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@foxiecurls.com mahdollisimman pian, jotta voimme selvittää tilanteen ja tarjota sinulle ratkaisun.

 

Tilauksen noutamatta jättäminen Postin lähettämän saapumisilmoituksen määräaikana:

Verkkokauppamme toimitusehdot ovat suunniteltu tarjoamaan asiakkaillemme sujuva ja luotettava toimitusprosessi. Haluamme kuitenkin korostaa, että emme ole vastuussa siitä, jos tilaaja ei nouda tilaustaan Postin lähettämän saapumisilmoituksen määräaikana. Tämä tarkoittaa, että on asiakkaan vastuulla huolehtia siitä, että tilaus noudetaan sovittuna aikana.

 

Emme korvaa menetettyä rahallista summaa tilauksen noutamatta jättämisen vuoksi. Siksi suosittelemme kaikkia asiakkaitamme seuraamaan toimituksen etenemistä ja noutamaan tilauksensa viipymättä saapumisilmoituksen saavuttua. Tämä auttaa välttämään mahdolliset epämiellyttävät tilanteet ja varmistaa, että saat tilauksesi ajallaan.

 

Kiitämme ymmärryksestäsi ja yhteistyöstäsi. Jos sinulla on kysymyksiä toimitusehdoistamme tai tarvitset lisätietoja, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme.Yhteystiedot:
Jos sinulla on kysyttävää toimitusehdoista tai tilaukseesi liittyen, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse Yhteystiedot löytyvät verkkokaupastamme kohdasta Ota yhteyttä.

Nämä ovat Foxie Curlsin toimitusehdot. Kiitos, että valitsit meidät! Toivotamme sinulle miellyttäviä ostoshetkiä verkkokaupassamme.

bottom of page