top of page

FAQ

 • Miten Foxie Curleria käytetään?
  1. Lataa kiharrin 2. Laita kiharrin päälle alla olevasta rullasta ja valitse haluamasi lämpötila. 3. Odota kunnes kiharrin on saavuttanut haluamasi lämpötilan. Kiharrin lämpeää n.2minuutissa. Näytössä oleva kuvake lakkaa vilkkumasta, kun kiharrin on lämmin. 4. Harjaa sekä kuivaa hiukset hyvin ennen kihartamista. Suosittelemme käyttämään myös lämpösuojaa. 5. Ota hiussuortuva käteesi ja aseta suortuva kihartimeen. 6. Paina haluamaasi kiharrus-suunta nappulaa pohjassa, jolloin kiharrin kiertää hiukset keraamisen levyn ympärille. Odota 8-18s, jonka jälkeen voit vetää kihartimen alas ja kihara on valmis.
 • Voiko hiukseni jäädä jumiin?
  Oikein käytettynä hiukset eivät jää jumiin kihartimeen. Mikäli kuitenkin laitat sinne liikaa hiuksia, niin saat ne vapautettua helposti painamalla vastakkaista kiharrus-suuntaa. Muistathan myös harjata hiukset hyvin ennen kihartamista.
 • Akun kesto sekä latausaika
  Akun kesto riippuu asettamastasi lämpötilasta sekä aika-asetuksesta. Kuumempi lämpötila ja pidempi aika vastaa lyhyempää akun kestoa ja toisinpäin. Keskimääräisesti akun kesto on n. 45min. Kiharrin lataa täyteen n.2-3tunnissa.
 • Kohteleeko Foxie Curler hiuksiani hyvin?
  Foxie Curler kohtelee hiuksiasi hyvin, sillä se ei kuumene liian korkeisiin lämpötiloihin. Keraamisen pinnoitteen ansiosta hiuksesi pysyvät kiiltävinä ja terveinä.
 • Mistä löydät tuotteitamme?
  Tuotteitamme löytyy kolmesta eri kampaamosta: kaksi turussa, yksi helsingissä. Voit käydä kokeilemassa tuotteitamme näissä kampaamoissa ja samalla nauttia ammattitaitoisen henkilökunnan palvelusta. Mikäli sinulla on kysyttävää tai kaipaat lisätietoa, ota rohkeasti yhteyttä kampaamoihin tai asiakaspalveluumme. upea upea Oy Graniittilinnankatu 2 n 128 20100 Turku Hair Mondo Hämeenkatu 12 20500 Turku May's Eerikinkatu 40 00180 Helsinki
bottom of page